Voetballoze dagen... nog maar 15 dagen
vrijdag 24 juli 2020

Het zijn momenteel helaas voetballoze dagen... Een extra pittige tijd voor de voetballiefhebbers onder ons, maar dit geeft ons wel de gelegenheid om terug te blikken op een aantal wedstrijden of foto's van teams van onze vereniging of andere wetenswaardigheden over onze fijne vereniging. Deze serie ("uit de oude doos" dan wel "voetballoze dagen") gaat, hopen wij, op zijn einde lopen. Gelukkig nog maar 15 dagen tot 8 augustus, dan start de training van de selectie!

Het eerste werd sportploeg van het week in het jaar 19??! Niet van het jaar, nee van de week! Gek. Ja zoals zoveel teams: de beste prestaties en verhalen onstaan achter de bar en toen nog met gele kratten Heineken. En dat terwijl er nota bene een tab-installatie aanwezig was, maar dan ook een kerel op de bar..... Het jaartal weten we niet. Wie het weet mag het zeggen.

Ook een aardige foto in uw archief? Schiet op! we stoppen op 8 augustus. Stuur een teamfoto van een s.v. Honselersdijk team. Graag voorzien van het seizoen en het betreffende team. Meer informatie daarbij mag, denk bijvoordeeld aan: de (bij)namen van de spelers, trainers, begeleiders op de foto, de locatie waar de foto is genomen, de eindstand van dat team in het betreffende seizoen etc. etc. De foto het liefst in een voldoende groot formaat en fraaie kwaliteit. Inzendingen kunnen naar webredactie@svhonselersdijk.nl.

Blijf gezond.

Advertentie

Prins Group