Voetballoze dagen... nog maar 17 dagen
woensdag 22 juli 2020

Het zijn momenteel helaas voetballoze dagen... Een extra pittige tijd voor de voetballiefhebbers onder ons, maar dit geeft ons wel de gelegenheid om terug te blikken op een aantal wedstrijden of foto's van teams van onze vereniging of andere wetenswaardigheden over onze fijne vereniging. Deze serie ("uit de oude doos" dan wel "voetballoze dagen") gaat, hopen wij, op zijn einde lopen. Gelukkig nog maar 17 dagen tot 8 augustus, dan start de training van de selectie!

We ontvingen via via (d.w.z. Leo Prins en Ab van Dijk) deze kiek. Slecht wat namen en wat feiten. Geen team. Geeft ook weer niets. Genomen tijdens een jeugdtoernooi ergens in de lente van 1990. De namen. Staand: Erik van Dijk (brak nog eens zijn enkel in een wedstrijd van ons eerste), Kees Herrewijnen (leider), Brahim El Mahjari (denken wij), Leon Bogaard, Leo Prins (leider) en Jasper Bravenboer als keeper. Zittend: Roy van Dien, onbekend, Wouter Prins, Wouter Herrewijnen, Justin van den Berg. Mooi doeltje, mooi veldje en mooie kousen. Mooi kiekje! Dank je wel.

Ook een aardige foto in uw archief? Schiet op! we stoppen op 8 augustus. Stuur een teamfoto van een s.v. Honselersdijk team. Graag voorzien van het seizoen en het betreffende team. Meer informatie daarbij mag, denk bijvoordeeld aan: de (bij)namen van de spelers, trainers, begeleiders op de foto, de locatie waar de foto is genomen, de eindstand van dat team in het betreffende seizoen etc. etc. De foto het liefst in een voldoende groot formaat en fraaie kwaliteit. Inzendingen kunnen naar webredactie@svhonselersdijk.nl.

Blijf gezond.

Advertentie

Prins Group