Voetballoze dagen... nog maar 32 dagen
dinsdag 7 juli 2020

Het zijn momenteel helaas voetballoze dagen... Een extra pittige tijd voor de voetballiefhebbers onder ons, maar dit geeft ons wel de gelegenheid om terug te blikken op een aantal wedstrijden of foto's van teams van onze vereniging of andere wetenswaardigheden over onze fijne vereniging. Deze serie ("uit de oude doos" dan wel "voetballoze dagen") gaat, hopen wij, op zijn einde lopen. Gelukkig nog maar 32 dagen tot 8 augustus, dan start de training van de selectie!

Vandaag zien we een inzending van Siem. Wederom Siem, maar das is niet zo gek als je archivaris bent. Wederom de A1, 1988-1989 op de gok en met de welbekende dikke duim. Dus, het seizoen mag u zelf doorgeven aan de webredactie. Zetten wij het erbij, maar de spelersnamen staan er wel bij.

Ook een aardige foto in uw archief? Stuur een teamfoto van een s.v. Honselersdijk team. Graag voorzien van het seizoen en het betreffende team. Meer informatie daarbij mag, denk bijvoordeeld aan: de (bij)namen van de spelers, trainers, begeleiders op de foto, de locatie waar de foto is genomen, de eindstand van dat team in het betreffende seizoen etc. etc. De foto het liefst in een voldoende groot formaat en fraaie kwaliteit. Inzendingen kunnen naar webredactie@svhonselersdijk.nl.

Blijf gezond.

Advertentie

Van der Meer verzekeringen