Voetballoze dagen... 19 juni
vrijdag 19 juni 2020

Het zijn momenteel helaas voetballoze dagen... Een extra pittige tijd voor de voetballiefhebbers onder ons, maar dit geeft ons wel de gelegenheid om terug te blikken op een aantal wedstrijden of foto's van teams van onze vereniging of andere wetenswaardigheden over onze fijne vereniging.

Vandaag zien we een inzending van, hij mag uiteraard niet ontbreken, Siem Herrewijnen. Onze archivaris en al sinds mensenheugenis aan onze vereniging verbonden. Hartelijk dank. We zien S8 van het seizoen 2004-2005 denken wij, maar we weten het jaartal niet zeker. Wie het precies weet mag het doorgeven. Mooi in zijn simpelheid hoe en waarom deze mannen destijds bij elkaar kwamen: om plezier te hebben. De foto was genomen in, zoals dat toen heette, de kleine kantine. Die was redelijk nieuw in die tijd.

Ook een aardige foto in uw archief? Stuur een teamfoto van een s.v. Honselersdijk team. Graag voorzien van het seizoen en het betreffende team. Meer informatie daarbij mag, denk bijvoordeeld aan: de (bij)namen van de spelers, trainers, begeleiders op de foto, de locatie waar de foto is genomen, de eindstand van dat team in het betreffende seizoen etc. etc. De foto het liefst in een voldoende groot formaat en fraaie kwaliteit. Inzendingen kunnen naar webredactie@svhonselersdijk.nl.

Blijf gezond.

Advertentie

Prins Group