Voetballoze dagen... 13 juni
zaterdag 13 juni 2020

Het zijn momenteel helaas voetballoze dagen... Een extra pittige tijd voor de voetballiefhebbers onder ons, maar dit geeft ons wel de gelegenheid om terug te blikken op een aantal wedstrijden of foto's van teams van onze vereniging of andere wetenswaardigheden over onze fijne vereniging.

Vandaag zien we een inzending van Aad van der Voort. Hartelijk dank. We zien de E1 van het seizoen 1978-1979. Aad was destijd 21 jaar en de leider van het team. De namenlijst: Johan van Dijk, Geo van der Wilk, Richard van Elswijk, Michel Vijftigschild, Henry van Schie, Sander Hulspas. Onder: Patrick van der Ende, Marcel Brabander, Ronald Wielders, Japie Schut, Richard Koppert en Marco Gardien.

Ook een aardige foto in uw archief? Stuur een teamfoto van een s.v. Honselersdijk team. Graag voorzien van het seizoen en het betreffende team. Meer informatie daarbij mag, denk bijvoordeeld aan: de (bij)namen van de spelers, trainers, begeleiders op de foto, de locatie waar de foto is genomen, de eindstand van dat team in het betreffende seizoen etc. etc. De foto het liefst in een voldoende groot formaat en fraaie kwaliteit. Inzendingen kunnen naar webredactie@svhonselersdijk.nl.

Blijf gezond.

Advertentie

Prins Group