Voetballoze dagen... 9 juni
dinsdag 9 juni 2020

Het zijn momenteel helaas voetballoze dagen... Een extra pittige tijd voor de voetballiefhebbers onder ons, maar dit geeft ons wel de gelegenheid om terug te blikken op een aantal wedstrijden of foto's van teams van onze vereniging of andere wetenswaardigheden over onze fijne vereniging.

Vandaag wederom een teamfoto: de E1 van het seizoen 2005-2006. Aanleiding is bekend: Op 14 mei 2006 won de E1 het voetbaltoernooi bij S.C. Feyenoord. We zien: Hans Post (leider), Marcel van Dijk (leider) en onder: Alex Voskuil, Sven van Dijk, Remon Gram, Martijn Tiersma, Tim Post, Joey Valstar, Stanley Vlielander en Mark Remmerswaal. Dank aan Henri Valstar voor het toesturen.

Ook een aardige foto in uw archief? Stuur een teamfoto van een s.v. Honselersdijk team. Graag voorzien van het seizoen en het betreffende team. Meer informatie daarbij mag, denk bijvoordeeld aan: de (bij)namen van de spelers, trainers, begeleiders op de foto, de locatie waar de foto is genomen, de eindstand van dat team in het betreffende seizoen etc. etc. De foto het liefst in een voldoende groot formaat en fraaie kwaliteit. Inzendingen kunnen naar webredactie@svhonselersdijk.nl.

Blijf gezond.

Advertentie

Zoomin'