Laatste mogelijk om je in te schrijven voor de Online Pubquiz
vrijdag 15 mei 2020

Het is nog tot vanochtend 12:00 uur mogelijk om jouw team in te schrijven voor de Online Pubquiz van aanstaande zaterdag! Het aanmelden van jouw pubquiz-team kan door via onderstaande link het inschrijfformulier in te vullen, hierbij geef je de contactgegevens van jullie teamcaptain door. Vergeet ook niet om een originele teamnaam te verzinnen!

SCHRIJF JOUW TEAM HIER IN VOOR DE ONLINE PUBQUIZ

Teams
Je kunt je voor de Online Pubquiz opgeven in teams van maximaal 5 personen, uiteraard mogen jullie ook een originele teamnaam verzinnen. We realiseren ons dat het in deze tijden niet de bedoeling is om elkaar allemaal fysiek op te zoeken om de quiz op die manier in teamverband te spelen. We hopen dan ook dat alle deelnemers hierin hun eigen verantwoordelijkheid nemen en de opgelegde maatregelen door de overheid respecteren. In de bevestigingsmail van de inschrijving ontvang je tips om op afstand met elkaar mee te kunnen doen aan de Online Pubquiz.

Teamcaptain
De teamcaptain van jullie team is het contactpersoon voor de Online Pubquiz van S.V. Honselersdijk. De teamcaptain ontvangt de bevestigingsmail na de inschrijving en krijgt morgen een e-mail met de link die je nodig hebt om deel te nemen aan de pubquiz. Alle teamcaptains ontvangen in de laatstgenoemde mail ook digitale antwoordformulieren die gebruikt kunnen worden om na elke ronde de antwoorden in te leveren.

Inschrijving
De inschrijving voor de Online Pubquiz is geopend tot vanochtend 12:00 uur, dus zorg dat je er op tijd bij bent! Mocht je nog vragen hebben over de inschrijving voor de Online Pubquiz, stel jouw vragen dan per mail naar pr@svhonselersdijk.nl. Succes met de voorbereidingen!

Advertentie

Van Dijk Brouwer Installatietechniek