Online Super Saturday: Honselse gezelligheid bij jou in de woonkamer!
donderdag 14 mei 2020

Na afloop van de tweede Online Pubquiz van komende zaterdag brengen we de Honselse gezelligheid van de Super Saturdays bij jou thuis in de woonkamer. Tijdens de Online Super Saturday, die live via onze Facebook-pagina te volgen is, zal DJ Rob van Veen voor een mooi feest zorgen waarbij jij de muziek bepaalt. Benieuwd hoe dat gaat? Je leest het allemaal in onderstaand bericht!

Begintijd Super Saturday
De Super Saturday zal nagenoeg direct na de Online Pubquiz van start gaan. De pubquiz begint om 19:00 uur en we verwachten uiterlijk 20:30 uur de laatste digitale quizvraag te stellen aan de vele deelnemers. Zorg dus dat je rond de klok van half 9 klaar zit met een lekker drankje om te genieten van de Online Super Saturday!

Nummers aanvragen
Nu we onze huis-DJ Rob van Veen hebben omgetoverd tot huiskamer-DJ, mag jij zelf uiteraard meebepalen wat er in jouw huiskamer wordt gedraaid. Het is daarom mogelijk om tijdens de livestream op Facebook verzoeknummers in te dienen. Laat in de reacties onder de livestream op Facebook jouw aanvraag voor een nummer achter en geniet van je eigen muziek met een vleugje Honselse gezelligheid!

Uitslag Online Pubquiz
Tijdens de Online Super Saturday zullen we ook de einduitslag van de Online Pubquiz bekendmaken. Nadat de jury zich uitgebreid gebogen heeft over de vele inzendingen, zal er uiteindelijk een trotse winnaar uitgeroepen worden. Heb je deelgenomen aan de Online Pubquiz en ben je benieuwd op welke plek jouw team is geƫindigd? Zorg er dan voor dat je inschakelt tijdens de Online Super Saturday!

Let op: het is nog tot morgenochtend 12:00 uur mogelijk om jouw team in te schrijven voor de Online Pubquiz, dus zorg dat je op tijd bent!

Tot zaterdag bij jou in de woonkamer!

Advertentie

Van Dijk Brouwer Installatietechniek