Voetballoze dagen... 10 mei
zondag 10 mei 2020

Het zijn momenteel helaas voetballoze dagen... Een extra pittige tijd voor de voetballiefhebbers onder ons, maar dit geeft ons wel de gelegenheid om terug te blikken op een aantal wedstrijden van ons eerste elftal. Vandaag blikken we terug naar de laatste competitiewedstrijd van ons eerste elftal, uit tegen Y.V.V. de Zwervers uit Rotterdam van 10 mei 2014.

Lees het verslag via: https://www.svhonselersdijk.nl/nieuws/bericht/6207 en u leest een debutant en een prachtig uitzicht op de Kuip. Nog meer 10 mei voetbal wetenswaardigheden? Op die dag in 2015 werd onze F3, C1, G1 en S5 (nu S4) kampioen. S5 won toen met 0-7 bij GDA. Werd AZ '67 (1967) opgericht, Dennis Bergkamp geboren (1969), de UEFA Cup finale in Eindhoven gespeeld (2006).

De speeldagen in de maanden mei, juni, juli worden uiteraard schaarser en daarmee de terugblikken op wedstrijden van het eerste op exact dezelfde datum dus ook.

We trachten daarom om "foto's uit de oude doos" te tonen. Heeft u ook een aardige foto in uw archief? Stuur een teamfoto van een s.v. Honselersdijk team. Graag voorzien van het seizoen en het betreffende team. Gewoon zoeken in je archief, smartphone erboven houden en fotograferen.

Elke informatie daarbij is wenselijk, maar niet noodzakelijk. Denk bijvoorbeeld aan: de (bij)namen van de spelers, trainers, begeleiders op de foto, de locatie waar de foto is genomen, de eindstand van dat team in het betreffende seizoen etc. etc. De foto het liefst in een voldoende groot formaat en fraaie kwaliteit. Inzendingen kunnen naar webredactie@svhonselersdijk.nl. Tot morgen en,

Blijf gezond.

Advertentie

Sosef & v/d Knaap