Voetballoze dagen... 7 mei
donderdag 7 mei 2020

Het zijn momenteel helaas voetballoze dagen... Een extra pittige tijd voor de voetballiefhebbers onder ons, maar dit geeft ons wel de gelegenheid om terug te blikken op een aantal wedstrijden van ons eerste elftal of teamfoto's met een verhaal.

We danken Patrick van der Ende (oud selectiespeler, momenteel voetballer in S4 en jeugdtrainer voor de inzending. We zien vandaag een teamfoto van de A1 in het seizoen 1988-1989. Ze gingen op de foto, omdat ze in het nieuw gestoken werden. Het was ook het eerste jaar bij onze club van trainer Ton van der Linden.

De namen zijn staand, v.l.n.r.: Chris Lagrauw, Ruud Schrijvers, Nicolaï Krom, Walter de Koning, Gert-Jan Otto, Marco Arensman, Janco Koole en de sponsor. Zittend vlnr. Pieter Batist, Richard Bredero, Patrick van der Ende, Erik Sosef, Arno Koppenol, Michel Noordermeer en dus Ton van der Linde (trainer).

De speeldagen in de maanden mei, juni, juli worden uiteraard schaarser en daarmee de terugblikken op wedstrijden van het eerste op exact dezelfde datum dus ook.

We trachten daarom om "foto's uit de oude doos" te tonen. Heeft u ook een aardige foto in uw archief? Stuur een teamfoto van een s.v. Honselersdijk team. Graag voorzien van het seizoen en het betreffende team. Gewoon zoeken in je archief, smartphone erboven houden en fotograferen.

Elke informatie daarbij is wenselijk, maar niet noodzakelijk. Denk bijvoorbeeld aan: de (bij)namen van de spelers, trainers, begeleiders op de foto, de locatie waar de foto is genomen, de eindstand van dat team in het betreffende seizoen etc. etc. De foto het liefst in een voldoende groot formaat en fraaie kwaliteit. Inzendingen kunnen naar webredactie@svhonselersdijk.nl. Tot morgen en,

Blijf gezond.

Advertentie

Van der Meer verzekeringen