Gezocht: klassieke voetbalshirts voor in de kantine
woensdag 29 april 2020

Afgelopen weken stonden ze tijdens het Eredivisie Shirt Festival al in de spotlights: klassieke voetbalshirts. We zijn in deze voetballoze periode bezig om onze kantine op te knappen en we willen graag nog een extra voetbaltintje aan de kantine geven. Vandaar dat we iedereen oproepen om te kijken of je een klassiek voetbalshirt thuis hebt liggen. Wie weet is dit shirt een mooie toevoeging voor onze kantine!

We hopen met deze actie wat extra gezelligheid aan de kantine toe te voegen voor wanneer het weer toegestaan is om gezellig met elkaar samen te komen op ons sportpark. Iedereen heeft wel een favoriet als het gaat om klassieke voetbalshirts, of het nou van S.V. Honselersdijk is of van je favoriete profclub. Natuurlijk worden we laaiend enthousiast van oude S.V. Honselersdijk-shirts, maar ook alle andere klassieke voetbalshirts zijn welkom.

Heb jij thuis zo'n klassiek voetbalshirt liggen en zou je het leuk vinden om de kantine hiermee extra sfeer te geven? Laat het dan weten aan Ab van Dijk: beheer@svhonselersdijk.nl of 06-52022350.

Advertentie

Van Dijk Brouwer Installatietechniek