Voetballoze dagen... 21 april
dinsdag 21 april 2020

Het zijn momenteel helaas voetballoze dagen... Een extra pittige tijd voor de voetballiefhebbers onder ons, maar dit geeft ons wel de gelegenheid om terug te blikken op een aantal wedstrijden van ons eerste elftal. Vandaag blikken we, exact 13 jaar later, terug op de met 2-0 gewonnen thuiswedstrijd van ons eerste elftal tegen y.v.v. de Zwervers.

Lees het verslag van ons eerste nog eens terug via: https://www.svhonselersdijk.nl/nieuws/bericht/2211. Het was een beste pot. Dat wel, maar er werd dat jaar wel gedegradeerd.

Nog meer 21 april nieuws? 2012: Maasdijk 1 - S1: https://www.svhonselersdijk.nl/nieuws/bericht/4974, 2009: Quintus 1 - S1 (Westland Cup): https://www.svhonselersdijk.nl/nieuws/bericht/3292

De speeldagen in de maanden mei, juni, juli worden uiteraard schaarser en daarmee de terugblikken op wedstrijden van het eerste op exact dezelfde datum dus ook.

We trachten daarom om "foto's uit de oude doos" te tonen. Heeft u ook een aardige foto in uw archief? Stuur een teamfoto van een s.v. Honselersdijk team. Graag voorzien van het seizoen en het betreffende team. Bijvoorbeeld de F1 van 2016-2017. De eerste teamfoto's en verslagen druppelen binnen. Dank daarvoor.

Elke informatie daarbij is wenselijk, maar niet noodzakelijk. Denk bijvoorbeeld aan: de (bij)namen van de spelers, trainers, begeleiders op de foto, de locatie waar de foto is genomen, de eindstand van dat team in het betreffende seizoen etc. etc. De foto het liefst in een voldoende groot formaat en fraaie kwaliteit. Inzendingen kunnen naar webredactie@svhonselersdijk.nl.

Blijf gezond.

Advertentie

Van Dijk Brouwer Installatietechniek