Supportersreis naar Brielle: geef je nu op!
zondag 1 maart 2020

Omdat we bij S.V. Honselersdijk maar geen genoeg krijgen van gezellig wat samen doen, is er weer een nieuw uitje georganiseerd. Na het doorslaande succes van onze trip naar Zoutelande, was er veel vraag naar een nieuw uitje. De keuze is gevallen op Brielle, een gezellig klein stadje waar we ons prima kunnen vermaken.

Trek dus de agenda en zet 2 kruizen op 17 en 18 april 2020. Het eerste gaat het op zaterdag 18 april opnemen tegen VV Brielle. Gezien de stand op de ranglijst kunnen de mannen van trainer André Lourens alle steun gebruiken. Wij gaan onze trots dus ook massaal steunen!

Om alvast in de stemming te komen vertrekken we vrijdag 17 april om 14:30 uur vanaf de voetbal met een Partybus richting Brielle. We gaan daar inchecken in Hotel de Zalm, midden in het gezellige centrum en zullen daar een paar drankjes tot ons nemen. Tussen de drankjes door zullen we een hapje gaan eten in de stad.
Zaterdagmorgen lekker ontbijten en vervolgens weer fris richting het sportpark om onze jongens aan te moedigen. De Partybus zal ons tussen 19:30 en 20:00 uur weer ophalen. We denken rond 21:00 uur weer terug te zijn in Honselersdijk.

Wat gaat het kosten?
€ 80,00 p.p.

Wat krijg je daarvoor?
- Een retourtje Brielle met de Partybus.
- Een paar drankjes in de bus. (tot de pot op is)
- Overnachting in Hotel de Zalm
- Een heerlijk ontbijt.
- En een onvergetelijk weekend, hopelijk bekroond met 3 punten voor onze jongens.

Hoe kan ik me aanmelden?
Stuur een mail naar beheer@svhonselersdijk.nl met je naam en telefoon nummer.
Maak vervolgens € 80.00 over naar:
NL06RABO0135385563 t.a.v. SV Honselersdijk o.v.v. Weekend Brielle en je naam.

LET OP !!
Op het moment dat je hebt betaald, maken we de aanmelding definitief. Binnenkort zal er een deelnemerslijst worden gepubliceerd via de "Brielle App" op WhatsApp. Iedere deelnemer zal worden toegevoegd aan deze groep, de komende tijd zullen we via deze weg verder communiceren.

Zorg dat je er snel bij bent, want VOL=VOL

Met vriendelijke groet,
De Organisatie

Advertentie

jem-id