Online Superronde van het Kerstrad is uitverkocht!
dinsdag 17 december 2019

De Online Superronde van het Kerstrad is uitverkocht! De laatste loten zijn vandaag heel hard gegaan, waardoor de mooie prijzen die door diverse sponsoren beschikbaar zijn gesteld onder de 100 lotnummers verloot zullen worden. Alle lotenkopers hebben inmiddels een mail gehad met daarin instructies om de loten af te rekenen. Donderdagochtend zullen de lotenkopers via de mail te horen krijgen met welk(e) lotnummer(s) zij meespelen.

Waar is de trekking op donderdag 19 december te volgen?
De trekking vindt plaats op donderdag 19 december om 19:00 uur. Bij de trekking zal er een livestream opgezet worden op het Facebook-account van S.V. Honselersdijk. Via deze livestream is de trekking, uiteraard met het traditionele rad, te volgen en worden direct ook de winnaars bekend gemaakt. Na afloop van de Online Superronde zullen alle prijswinnaars op de website bekend gemaakt worden.

De prijzen
Net als vorig jaar zijn er mooie superprijzen beschikbaar gesteld voor de Online Superronde door diverse sponsoren. Onderstaande prijzen zijn te winnen bij de Online Superronde van het Kerstrad:
1e prijs - 4x comfort lounge bij Feyenoord - FC Groningen t.w.v. €250 - Sponsor: Heineken
2e prijs - 4x Business Seats bij ADO - Vitesse t.w.v. €250 - Sponsor: ADO Den Haag
3e prijs - Diner voor 2 personen bij GRK&ZO t.w.v. €125 - Sponsor: Bluesport
4e prijs - Kinderfiets t.w.v. €350 - Sponsor: Vincent Vis Tweewielers
5e prijs - Sporthorloge t.w.v. €100 - Sponsor: Sligro
6e prijs - Warme Winter Sauna Deal t.w.v. €50 - Sponsor: Avilas

Tot donderdag om 19:00 uur op ons Facebook-account!

Advertentie

Solware