De kerstdames lopen warm...
donderdag 19 december 2019

Na afloop van het vorige Kerstrad werd de organisatie overspoeld met een stapel brieven en nee, dit waren niet zomaar brieven. De inhoud van de brieven liet zien wat het Kerstrad met een mens kan doen. Het overgrote deel van de aanwezige mannen was plotsklaps stapelverliefd geworden op de kerstdames die de loten verkopen tijdens het traditionele rad. Met een stapel liefdesbrieven gericht aan de kerstdames als gevolg...

Eigenlijk had de organisatie voor dit jaar maar 1 taak om aan de wensen van het publiek te voldoen: de kerstdames vastleggen. In het diepste geheim zijn we wederom op zoek gegaan naar de beste kerstdames van het Westland en omstreken en we kunnen met trots mededelen dat dit meer dan gelukt is. De kerstdames lopen inmiddels warm om de loten zo goed mogelijk te verkopen, waarbij uiteraard de mensen achterin de zaal ook niet over worden geslagen.

Kerstdame Linda van Giesen heeft zich inmiddels weer in het zweet gewerkt om ervoor te zorgen dat de kerstdames er ook dit jaar gelikt bijlopen. Met bloed, zweet en tranen zijn de kerstjurkjes gewassen en gestreken, niets is aan het toeval overgelaten.

Wie de kerstdames zijn? Dat zie je zaterdag...

Video: Brance Media

Advertentie

Sosef & v/d Knaap