Vanavond: scheidsrechtersavond met Kevin Blom bij FC 's-Gravenzande
maandag 11 november 2019

Vanavond, op maandag 11 november, zal Betaald voetbal scheidsrechter Kevin Blom bij FC 's-Gravenzande aanwezig zijn. Hij zal voor de scheidsrechters, (en hopelijk belangstellenden die misschien ook wel willen gaan fluiten), een bijeenkomst verzorgen waarin hij aan enkele zaken van de arbitrage aandacht zal besteden. Vooral de aangepaste spelregels die dit seizoen zijn ingegaan, hebben al de nodige discussies doen ontstaan, denk bijvoorbeeld maar aan de handsballen binnen de 16 meter. Zo zal het nog niet voor iedereen duidelijk zijn hoe deze regel moet worden toegepast.

En dan is de VAR op dit moment ook een onderwerp dat wel wat uitleg verdient. Is de VAR wel het juiste middel om de scheidsrechter te ondersteunen in een wedstrijd, of moeten we van de VAR af? Ook dit onderwerp zal door Kevin onder de loep genomen worden. Natuurlijk is er ook tijd om vragen aan Kevin te stellen en misschien is er ook nog tijd voor een kleine spelregeltoets.

De avond wordt niet alleen voor de scheidsrechters van FC 's-Gravenzande georganiseerd, ook onze (potentiƫle) scheidsrechters zijn van harte welkom! Kom dus vanavond naar de kantine van FC 's-Gravenzande, de avond begint om 19.30 uur. Zorg dat je op tijd bent, want vol is vol!

Advertentie

Prins Group