Aftellen: 50 dagen tot Kerstrad...
vrijdag 1 november 2019

Het grote aftellen is begonnen! Vandaag is het op de kop af nog 'maar' 50 dagen tot het Kerstrad, hét jaarlijkse evenement waar elke Honselersdijker maandenlang naar uitkijkt. We kunnen terugblikken op een meer dan geslaagde editie van vorig jaar, maar we zouden Honselersdijk niet zijn als we het Kerstrad dit jaar niet nog mooier zouden maken. De organisatie is al enige tijd druk bezig met de voorbereidingen en heeft diverse verrassingen in petto voor jullie.

Zoals jullie van ons gewend zijn, zullen we de komende 50 dagen steeds meer bekend gaan maken over de invulling van het Kerstrad. Op deze manier maken we het wachten tot zaterdag 21 december voor iedereen wat dragelijker en kan iedereen zich optimaal voorbereiden voor de grote dag. Hieronder volgen de eerste onthullingen in aanloop naar Kerstrad'19!

Splitsing rad-gedeelte en Kerstrad feest
Net als vorig jaar zullen het rad-gedeelte en het Kerstrad feest gesplitst worden, waarbij 's middags het traditionele rad weer flink wat rondes af zal leggen. In de avonduren die daarop volgen zal alles aan de kant worden geschoven en zal het grote feest losbarsten in de Sosefhal. De splitsing gaf vorig jaar de echte Honselse identiteit aan het Kerstrad terug, iets wat we ook dit jaar weer terug willen zien. Vandaar dat er achter de schermen aan een maatregel wordt gewerkt om het nog meer een Honsels feestje te maken, hierover volgt later meer!

Het rad
Eén ding mag er op zaterdag 21 december hoe dan ook niet ontbreken: het traditionele rad. Tijdens de 16 normale rondes, 1 teamronde en 5 superrondes zal het rad weer ouderwets door de Sosefhal heen ratelen. Waarschijnlijk zal er tussendoor nog een reparatieronde nodig zijn voor het rad, maar ook dit hoort bij het traditionele Kerstrad! Naast de eerde genoemde rondes heeft de organisatie ook nog enkele speciale rondes in petto, hiermee zullen we jullie op de dag zelf verrassen...

Presentatoren
Vorig jaar is de gehele zaal toeschouwer geweest van de opbloeiende liefde op het podium tussen de presentatoren. Rob Thoen en Mark Post bleken de perfecte combinatie om het Honselse publiek te verblijden met onder meer een Rondvlucht Westland, een minuut gratis winkelen, een fiets en een TV. De organisatie heeft dan ook alles op alles gezet om de presentatoren ook dit jaar op het podium te krijgen. Aangezien het duo alleen verschijnt wanneer er Kerstdames in de zaal aanwezig zijn, zullen ook dit jaar de Kerstdames voor jullie klaar staan om de loten te verkopen!

Sponsormogelijkheden
Oorspronkelijk is het Kerstrad in het leven geroepen om op een leuke manier geld in te zamelen voor onze club. Ondertussen is het Kerstrad uitgegroeid tot veel meer dan alleen het bijdragen aan de club, maar als organisatie zijnde blijven we graag dicht bij de oorsprong. Vandaar dat we dit jaar de sponsormogelijkheden hebben uitgebreid. Naast de sponsoring van prijzen of een geldbedrag is het vanaf dit jaar ook mogelijk om een ronde te sponsoren. Hierbij 'koop' je als het ware een ronde op, waardoor de ronde jouw (bedrijfs)naam draagt en extra publiciteit wordt gegeven aan jouw (bedrijfs)naam door de presentatoren en op het grote scherm.

Wil je meer informatie ontvangen over de sponsormogelijkheden of heb je interesse in sponsoring van het Kerstrad? Neem dan contact op met de organisatie via pr@svhonselersdijk.nl of 0623009371.

Advertentie

Van Dijk Brouwer Installatietechniek