Voorbeschouwing: S.V. Honselersdijk - sv Poortugaal
vrijdag 4 oktober 2019

Afgelopen zaterdag werd de valse competitiestart van twee weken terug weggespoeld met een goed resultaat tegen Forum Sport. Mede door een flinke dosis lef en doorzettingsvermogen wist het elftal van trainer André Lourens hetzelfde resultaat als vorig seizoen af te dwingen: een 1-1 gelijkspel.

Het duel begon ietwat ongelukkig aan Honselse zijde. Vroeg in de wedstrijd werd een aanvaller van Forum Sport in het strafschopgebied gevloerd door centrale verdediger Ruben de Groot. De daaropvolgende penalty werd benut en dus moest S.V. Honselersdijk direct in de achtervolging. De veerkracht werd in de vorm van een doelpunt van Angelo Zwirs op aangeven van Tom van Veen getoond en in het restant van de eerste helft drongen de oranjehemden aan bij het doel van Forum Sport. Helaas leidden diverse pogingen in zowel de eerste als de tweede helft niet meer tot doelpunten en werd de aantrekkelijke pot voetbal besloten met een gelijkspel.

Morgen wacht opnieuw een thuisduel. Ons vlaggenschip mag op Sportpark de Strijphorst het eerste elftal van sv Poortugaal ontvangen. De bezoekers wisten de eerste twee duels van de competitie winnend af te sluiten tegen respectievelijk XerxesDZB (3-0) en Nootdorp (1-2).

Het is dit weekend aan Honselersdijk om een einde te maken aan deze zegereeks en zo zelf weer belangrijke punten binnen te slepen. Gaat het de formatie van André Lourens lukken om de eerste overwinning van dit seizoen te boeken? We zien alle Honselse supporters weer graag terug langs de lijn om de mannen aan de eerste 3 punten te helpen! Tot morgen!