Eenvoudige bekerwinst voor S.V. Honselersdijk
zondag 1 september 2019

Een goede start van S.V. Honselersdijk door winst in de eerste bekerwedstrijd. Een gezapige eerste helft leidde tot een ruststand van 0-0. De grootste kansen waren voor centrale verdediger Ruben de Groot met twee kopballen, waarvan en één op de lat belandde (foto 7). De voorwaartsen voor S.V. Honselersdijk zorgden wel voor onrust in de verdediging van Delta Sport, het leidde echter niet tot grote kansen. Delta Sport dwong wel een aantal hoekschoppen af en kwam één keer vrij voor doelman Lance Kooij.
Na de rust ging het los en binnen tien minuten stond er 0-3 op het scorebord. In de 48e minuut speelde Tom van Veen zich knap vrij en schoot op zijn Tom's de 0-1 binnen. De mooiste kwam in de 51e minuut van Angelo Zwirs met een fraai afstandschot, waar de bal al zwabberend rechts boven achter de kansloze doelman viel. De 0-3 maakte Kevin Bogaarts na een pass van Tom, die balverlies van Delta Sport daarmee direct afstrafte.
Na de 0-3 draaide het spelbeeld en viel Delta Sport vooral aan. Het resulteerde in de 88e minuut in de 1-3.

Lance Kooij, Rick van Schie, Marcel Bruggeling (A), Ruben de Groot, Michel van Giesen (-60 Branco Kok), Joey Valstar, Leon de Brabander, Lars Ammerlaan, Kevin Bogaards, Tom van Veen (-58 Luuk Groenenboom), Angelo Zwirs