Eerste elftal van S.V. Honselersdijk uitgebekerd
vrijdag 10 mei 2019

Het lukte S.V.Honselersdijk niet, verder te komen dan de kwartfinale in de Flynth Westlandcup. Nu versperde SC Monster de weg naar de halve finale en de Dijkenaars gingen met 3-2 ten onder.

Het team van Piet Boon kwam na 11 minuten al op voorsprong. Een 2 tegen 2 situatie werd goed uitgespeeld door Lars Ammerlaan en Tom van Veen. Tom wist op eenvoudige wijze de 1-0 voorsprong te noteren. Hierna ging er verdedigend veel fout en nauwelijks 1 minuut later lag de bal al aan de andere kant er in, 1-1. S.V. Honselersdijk kreeg nog mogelijkheden om de score uit te breiden, maar faalde daar in. Monster echter was doeltreffender en de paar kansen die ze kregen werden ook omgezet in doelpunten ,zodat met de rust tegen een achterstand van 3-1 werd gekeken.
De tweede helft een aanvallend S.V. Honselersdijk die niet verder kwam dan nog een doelpunt in de 76e minuut van Tom van Veen, 2-3. Het kreeg nog volop kansen om de gelijkmaker te maken. In de 86e minuut een grote kans voor Lars Ammerlaan na een voorzet van Brian Valstar, maar Lars schoot hoog over.

Boy Zuijderwijk, Rik van Schie, Marcel Bruggeling (A, -60 Branco Kok), Michel van Giesen (-60 Pawel Rubin), Nigel Hendriks, Youri Riepe , Leon de Brabander (-75 Nick van der Kraan), Joey Valstar, Brian Valstar, Lars Ammerlaan, Tom van Veen

Verslag en Foto's: Jan de Brabander