Eerste 2 Mini-Strijppies zijn een feit: Lara & Dean!
donderdag 9 mei 2019

Vorige week werd het nieuwe Mini-Strijppie lidmaatschap geïntroduceerd bij S.V. Honselersdijk. Kinderen tussen de 0 en 5 jaar oud zijn met dit lidmaatschap verbonden aan de gezelligste vereniging van het Westland. Het biedt vele voordelen aan de jongste jeugd van Honselersdijk: een gepersonaliseerd SVH-rompertje of shirt als welkomstcadeau, een gratis jaar lidmaatschap en kosteloze omzetting naar spelend lid van de club!

Bij de introductie van het Mini-Strijppie lidmaatschap zijn direct 2 nieuwe Mini-Strijppies aangemeld: Lara Molenaar en Dean Duijvestijn. De dochter van Maurik & Danielle en de zoon van Marcel & Nikki zijn de eerste twee Mini-Strijppies die zich aan onze club hebben verbonden. Als welkomstcadeau kreeg zowel Lara als Dean een gepersonaliseerde SVH-rompertje, in de hoop dat ze allebei later het oranje S.V. Honselersdijk shirt zullen gaan dragen...

We zijn trots dat we de 2 jonge telgen als Mini-Strijppies aan de club mogen verbinden en willen hen via deze weg nogmaals welkom heten bij de club! Uiteraard hopen we dat er nog vele Mini-Strijppies gaan volgen...

Ben je benieuwd wat het Mini-Strijppie lidmaatschap allemaal precies inhoudt en hoe je je kind in kunt schrijven als Mini-Strijppie? We hebben alle informatie nog een keer op een rijtje gezet, je leest het allemaal in het stuk hieronder!

Wat houdt het Mini-Strijppie lidmaatschap in?
Het Mini-Strijppie lidmaatschap is vergelijkbaar met het Kameraadjeslidmaatschap van Feyenoord en de Kids Club van Ajax: de ultieme gelegenheid om je kind lid te maken van je favoriete club! Het is een mooie manier om je kind al vanaf jonge leeftijd aan de club S.V. Honselersdijk te verbinden. Bij aanmelding is het eerste jaar lidmaatschap geheel gratis en vrijblijvend, na één jaar lidmaatschap ontvang je thuis een brief waarmee het lidmaatschap voor €15 per jaar verlengd kan worden. Bij het bereiken van de leeftijd van 5 jaar zijn er diverse mogelijkheden, waaronder gratis spelend lid worden bij S.V. Honselersdijk of het lidmaatschap omzetten in een lidmaatschap als niet-spelend lid.

Voordelen als Mini-Strijppie
• Bij aanmelding ontvang je een gepersonaliseerde SVH-romper of shirt als welkomstcadeau
• Het eerste jaar lidmaatschap is geheel gratis
• Vanaf je 4e levensjaar kan je gratis spelend lid worden**
• Ontmoet leuke vriendjes en vriendinnetjes op de club
• Je bent vanaf je geboorte lid van de leukste club van het Westland
• Wie weet groei jij uit tot het nieuwe talent van S.V. Honselersdijk...

Lid worden? Dat doe je zo!
Wil je lid worden als Mini-Strijppie? Dan heb je twee mogelijkheden:
1. Stuur een e-mail met de volgende gegevens naar ledenadministratie@svhonselersdijk.nl: naam, geboortedatum en de gewenste maat van het SVH-rompertje of shirt.
2. Lever het geboortekaartje van je kind in bij iemand van het bestuur/de ledenadministatie of doe het geboortekaartje in de brievenbus in de gang van de kantine. Vergeet uiteraard niet om ook hierbij het e-mailadres en de gewenste maat van het SVH-rompertje of shirt te vermelden.

Wat staat me te wachten na de aanmelding?
Na aanmelding neemt iemand namens de club binnen enkele weken contact op om een bezoekafspraak te maken. We vinden het namelijk leuk om het nieuwe lid persoonlijk welkom te heten en de SVH-romper of het SVH-shirt persoonlijk te overhandigen.

**Dit betreft het omzetten van het Mini-Strijppie lidmaatschap naar een KNVB lidmaatschap. De inschrijfkosten zullen door de club betaald worden, de contributie zal uiteraard wel voor de rekening van het desbetreffende lid vallen.

Advertentie

Van der Meer verzekeringen