Oproep op Internationale Vrouwendag: meld je aan voor het dameselftal van S.V. Honselersdijk
vrijdag 8 maart 2019

Vandaag op 8 maart is het Internationale Vrouwendag, de dag waarop alle vrouwen in het zonnetje mogen worden gezet. Op deze mooie dag willen we alle vrouwen eraan herinneren dat er vanaf volgend seizoen weer een dameselftal bij S.V. Honselersdijk gaat voetballen. Er zijn al 9 aanmeldingen voor het dameselftal, dus zijn we nog op zoek naar enthousiaste dames die dit team willen versterken.

Bekijk hieronder de oproep van de dames die dit elftal hebben opgericht:

Wij zijn op zoek naar leuke, sportieve gezellige meiden!
Na jaren op een hoog niveau te hebben gehandbald zijn we op zoek naar iets nieuws. Daarom willen wij weer een vrouwenvoetbalteam oprichten bij S.V. Honselersdijk. We hebben al ongeveer 8 meiden maar we zoeken nog 8 à 10 meiden om ons team compleet te maken.

Gezelligheid staat voorop, maar wanneer we aan het voetballen zijn willen we natuurlijk wel winnen. Daarom is het plan om twee keer in de week te gaan trainen. Op de zaterdagen hebben we eerst een wedstrijd die we willen winnen, met daar achteraan uiteraard een leuke 3e helft!

Op woensdag 3 en 10 april zijn er proeftrainingen van 19:00 tot 20:00 uur. We zouden het leuk vinden als jullie een keer mee zouden komen trainen om te kijken hoe leuk het is om bij S.V. Honselersdijk te voetballen.

Dus ben jij die gezellige sportieve meid die we zoeken en lijkt het je leuk, neem dan contact op met Tineke van Rooijen via 0651809868.

Groetjes,
Nikki Meijer, Fem Hartsuiker, Melissa Valentin en Lisanne de Vries

Advertentie

Condubouw