Vandaag 4 jaar geleden: een 2-8 oefenzege van S.V. Honselersdijk
donderdag 14 februari 2019

Vier jaar geleden speelde het eerste elftal van S.V. Honselersdijk haar wedstrijden nog in de derde klasse. Een kleine terugblik naar 14 februari van 2015 laat ons wederom nog eens zien welke stappen we de afgelopen jaren met z'n allen hebben gezet. Op 14 februari 2015 behaalde het elftal van trainer Piet Boon in een oefenduel bij VV Maasdijk een 2-8 overwinning.

Het desbetreffende weekend was door de KNVB in het speelschema opgenomen als inhaalweekend en dus werd er een gelegenheidstegenstander gezocht om het wedstrijdritme op peil te houden. In de competitie liep het op dat moment niet bijzonder goed, kenmerkend was het schamele aantal doelpunten dat werd gemaakt: slechts 19 doelpunten in 15 duels. De oefenwedstrijd tegen VV Maasdijk bleek het ideale smeermiddel voor de Honselse aanval, die exact 4 jaar geleden goed begon te draaien.

In de eerste helft waren het Pawel Rubin, Nick Peters (2x) en de jarige Nando Kok die de ruststand op 1-4 bepaalden. Na de drinkpauze was het Michel van Giesen die voor de 1-5 zorgde, waarna keeper Tom van Schie een penalty wist te stoppen. Honselersdijk ging vervolgens door waar het gebleven was, met Frank Vellekoop en opnieuw Nick Peters en Nando Kok die de eindstand van 2-8 op het scorebord schoten.

Het bleek een nuttige oefenwedstrijd te zijn in een uiteindelijk moeizaam seizoen. Gelukkig bleek hier wel een goede basis te zijn gelegd voor het succes dat S.V. Honselersdijk in de afgelopen seizoenen heeft beleefd.

Lees via de link naar het nieuwsbericht het gehele verslag van de oefenwedstrijd terug, geschreven door vaste reporter Jan de Brabander.

Advertentie

Van Dijk Brouwer Installatietechniek