S.V. Honselersdijk genomineerd als Beste Sportploeg van 2018
vrijdag 11 januari 2019

Het eerste elftal van S.V. Honselersdijk is genomineerd in de categorie Beste Sportploeg van 2018 voor het Westlandse Sportgala. Gezien de ongekende prestatie van de promotie naar de 1e klasse en het bijbehorende, aanvallende veldspel is de formatie van trainer Piet Boon genomineerd voor deze prestigieuze prijs.

Aanvoerder van het eerste elftal Marcel Bruggeling is eerder deze week verrast door presentatoren Rob Veenman en Jeroen Toet met de nominatie voor het eerste elftal van S.V. Honselersdijk. Gisteravond was het de eer aan voorzitter Erik Sosef om aan alle aanwezigen bekend te maken dat het eerste elftal van S.V. Honselersdijk op 31 januari als genomineerde de koker in gaat bij het Westlandse Sportgala.

De overige genomineerden in de categorie Beste Sportploeg van 2018 zijn de handbalsters van Quintus (winst Supercup) en de Westlandia-jeugd onder 12 jaar (winst Hoofdklasse, KNVB-beker JO12 en de Haaglandencup). Komende weken zullen er op de WOS diverse uitzendingen zijn waarin te zien is hoe de genomineerden verrast werden door de presentatoren. De winnaars in de verschillende categorie├źn worden uiteindelijk bekend gemaakt op het Westlandse Sportgala op 31 januari.

Advertentie

IPS