Komende zaterdag op De Strijphorst: Senioren van Honsel Toernooi
woensdag 2 januari 2019

Het jaar 2019 is goed en wel begonnen en dus kan de focus langzaam maar zeker weer worden verzet naar voetbalgerelateerde zaken. Dat is ook het geval voor onze lagere seniorenelftallen. Deze zullen komende zaterdag namelijk een onderlinge strijd aangaan om de felbergeerde cup van het ‘Senioren van Honsel Toernooi’ in de wacht te slepen.

Het toernooi kent een roemruchte geschiedenis, met onder de winnaars bijvoorbeeld het huidige vijfde, zeuvende, elfde en uiteraard recordkampioen het vierde. Het programma vangt om 13:00 uur aan met een aantal vermakelijke potjes voetbal. Nadat eenieder zijn onkunde heeft getoond is het tijd voor iets waar de mannen écht goed in zijn: het kantinegedeelte. Zo rond de klok van 15:00 uur zal dit gedeelte aanvangen en dit zal doorgaan tot circa 18:30 uur (als we het programmaboekje mogen geloven).

Aan het begin van de avond zullen we weten of alle clichés weer eens waarheid zijn geworden (zoals de gebruikelijke eindoverwinning voor het vierde en de tweede plaats voor het zeuvende). Wellicht is het dit jaar echter weer eens tijd voor een stuntje. Kunnen bijvoorbeeld het 6e, 9e of 10e voor het eerst met de cup aan de haal gaan?

We gaan het zien. En eenieder die nu al reuze benieuwd is, is zaterdag uiteraard welkom om dit schouwspel van dichtbij mee te maken! Tot zaterdag.

Advertentie

jem-id