Een mooi seizoen voor het tweede elftal
zondag 3 juni 2018

In september 2017 begon senioren 2 aan de competitie. Vanuit de reserve tweede klasse, werd na promotie begonnen in de reserve eerste klasse. “Het zou mooi zijn als we een seizoen mee kunnen draaien in deze klasse”, werd gedacht en gezegd.

Na een stroef begin met veel spelerswissels werden de eerste puntjes verzameld. Het bleek eigenlijk best wel aardig te gaan. Tot de winterstop speelde het tweede team van de Honselse selectie lekker mee in de middenmoot.
Na de winterstop en het jaarlijkse trainingskamp in Benidorm zag ik, als vaste supporter, een fris en gretig team dat ondanks wekelijkse mutaties prima presteerde. Ik zag een zeer flexibel team, wat conditioneel en mentaal sterk was, waar tegenstanders vaak geen antwoord op hadden.

Deze tegenstanders merkten dat het tweede elftal van Honselersdijk een geduchte titelkandidaat aan het worden was, waardoor jullie respect gingen afdwingen. Dit alles resulteerde in een prachtige eindspurt die afgesloten werd met het behalen van de nacompetitie. Deze werd helaas tijdens de eerste wedstrijd na het nemen van penalty’s met verlies afgesloten.

Een mooie afsluiting van een succesvol seizoen waar jullie zelf, maar ook de begeleiding de grote winnaars zijn.
Nu het seizoen voor het tweede team afgelopen is, kunnen jullie je misschien nog verdienstelijk maken bij het eerste team, die nog wel in de promotierace zitten.
Namens de trouwe supporter van het “tweede” wens ik jullie een fijne vakantie gevolgd met een sportieve en blessure vrije voorbereiding, van weer een fantastisch seizoen 2018/2019.

De vaste supporter

Advertentie

Sosef & v/d Knaap