JO17-2 en JO13-2 bereiken bekerfinale
dinsdag 8 mei 2018

Na afgelopen zaterdagen mogen zowel de JO17-2 als de JO13-2 zich opmaken voor het spelen van de bekerfinale. Beide teams versloegen op sportpark de Strijphorst hun tegenstander en bereikten zo de felbegeerde finaleplaats. JO17-2, onder leiding van het illustere trio Marcel Noordam, Marcel van Dijk en Hans van der Vlis, startte de bekerserie met drie overtuigende overwinningen en werd zo groepswinnaar. In de twee volgende ronden werden achtereenvolgens Lyra en RKDEO verslagen. In een zinderende kwartfinale werd Moerkapelle in eigen huis na strafschoppen uitgeschakeld. Afgelopen zaterdag viel de winnende goal in de halve finale tegen HVV in de laatste minuut en werd met een 3-2 zege de finale bereikt.

De JO13-2 staat dit jaar onder leiding van de hoofdtrainer Maikel Middelburg, samen met de trainers Brent Gardien, Lars Middelburg, Nick Duijvestijn en Marcel v.d. Ende. De leider is dit seizoen Rene Hofland en Jeroen Zuurveld is actief als vlagger. Ook dit team begon het bekertoernooi met drie goede overwinningen, waarna in de volgende ronden Forum Sport en Den Hoorn ruim verslagen werden. In zowel de kwartfinale als de halve finale moest JO13-2 het opnemen tegen eerste elftallen. Tegen Semper Altius werd met een mooie 6-1 overwinning de halve finale bereikt, waarna afgelopen zaterdag op het hoofdveld ook Stellendam eraan moest geloven met 4-2.

Een prachtige prestatie van beide teams en hun staf, en wij wensen JO17-2 en JO13-2 heel veel succes toe in de finale die in principe gepland staat in het weekeinde van 2 en 3 juni.

Advertentie

Solware