Rico Kok keert terug bij S.V. Honselersdijk
vrijdag 20 april 2018

Eind vorig seizoen vertrok verdediger Rico Kok (26) van S.V. Honselersdijk naar Verburch. Na een korte verblijfsperiode bij de Poeldijkers keert Rico met ingang van het seizoen 2018/2019 weer terug bij S.V. Honselersdijk.

De rasechte Honselersdijker kijkt er naar uit om vanaf volgend seizoen wederom te voetballen met de teamgenoten die hij al sinds jaar en dag kent. Zijn hoofdambitie voor zijn tweede periode bij S.V. Honselersdijk is om met zowel het eerste als het tweede elftal op een zo hoog mogelijk niveau uit te komen. Een persoonlijk doel voor Rico is ook om in veel duels aan voetballen toe te komen, gezien het blessureleed dat hem dit seizoen vaak aan de kant hield.

In zijn eerste periode bij de oranjehemden heeft Rico diverse hoogtepunten beleefd. In de jeugd werd hij als B-junior Westlands Kampioen, later wist Rico met het eerste elftal in het seizoen 2015/2016 te promoveren naar de 2e klasse. Daarnaast speelde Rico ook mee in de oefenwedstrijd tegen Feyenoord, waarin hij duels met Graziano Pellè uit mocht vechten (foto).

We wensen Rico veel succes voor komend seizoen als speler van S.V. Honselersdijk! Op onderstaande foto poseert Rico in een shirt van S.V. Honselersdijk met aanvoerder Marcel Bruggeling.

Advertentie

Condubouw