Vacature: Bestuurslid Evenementen
dinsdag 3 april 2018

Door het stoppen van Hugo van Velden is er een vacature ontstaan voor de functie Bestuurslid Evenementen. Wordt jij het nieuwe Bestuurslid Evenementen? Lees hieronder meer over de functie in het bestuur van S.V. Honselersdijk.

Wie zijn wij?
Het bestuur van S.V. Honselersdijk bestaat uit 11 enthousiaste en toegewijde dorpsgenoten die ieder een eigen portefeuille heeft. Daarnaast sluit de directeur bedrijfsvoering aan bij de vergaderingen en is hij met name bij de uitvoer van de evenementen een belangrijke schakel.

Het bestuur heeft als doel om eenieder in een veilige en gezonde omgeving te laten sporten en heeft sfeer en positiviteit hoog in het vaandel staan. We doen het SAMEN!

Functie-eisen
Je bent van nature iemand met veel ideeën, creativiteit en wil net als in de horeca er voor zorgen dat het de gasten aan niets ontbreekt. Je bent bereid om de huidige evenementen met de bestaande commissies verder vorm te geven en gaat daarnaast aan de slag met nieuwe ideeën en initiatieven.

Wat wij bieden
Een fijne omgeving waarbij er op bijna alle vlakken ondersteuning is van andere vrijwilligers. Je krijgt de ruimte om eigen ideeën uit te voeren en natuurlijk zien we je graag meegaan op het jaarlijkse bestuur uitje!

Word jij hier blij van en borrelt de energie? Voor meer informatie over de inhoud van de functie en een sollicitatie kan je terecht bij Hugo van Velden, evenementen@svhonselersdijk.nl of Rick Post, secretaris@svhonselersdijk.nl

Advertentie

Condubouw