Selectie bedankt Izan Barendse voor organisatie trainingskamp Benidorm
vrijdag 23 maart 2018

In januari is de selectie van S.V. Honselersdijk op trainingskamp geweest naar het Spaanse Benidorm. Zowel spelers als begeleiding belandden in Benidorm in een warm bad, aangezien merendeel van de organisatie vanuit Nederland was geregeld door oud-selectiespeler Izan Barendse.

Izan is zelf geruime tijd selectiespeler van S.V. Honselersdijk geweest en heeft de afgelopen jaren organisatorische zaken op zich genomen omtrent het trainingskamp. Ondanks dat Izan afgelopen zomerstop besloot een punt achter zijn tijd als keeper in de selectie te zetten, wilde hij de organisatie dit seizoen opnieuw op zich nemen. Dit betekende dat de vluchten, het vervoer naar het hotel, de trainingsvelden en het verblijf in het hotel al voor de aanvang van het trainingskamp geregeld waren.

De selectie van S.V. Honselersdijk wil Izan graag bedanken voor zijn inzet, aanvoerder van het eerste elftal Marcel Bruggeling heeft hiervoor een kleinigheidje overhandigd aan Izan (foto). De selectie is blij dat Izan ook heeft aangegeven waar nodig bij een volgend trainingskamp nog te willen helpen.

Advertentie

Condubouw