A.s. zaterdag Super Saturday: Vunzige Vissa
maandag 19 maart 2018

Komende zaterdag is het weer tijd voor een nieuwe Super Saturday. De organisatie heeft haar hersenen gekraakt om weer te komen met een origineel thema en dat is deze keer zeker gelukt. Inmiddels is het thema bekend gemaakt en de naam van het evenement zal niet direct bij iedereen een belletje doen gaan rinkelen.

De ‘mystery’ Super Saturday (zoals deze eerder werd aangekondigd) die a.s. zaterdag op S.V. Honselersdijk wordt gehouden heeft inmiddels een naam: Vunzige Vissa. Voor een deel van de Super Saturday-bezoekers zal deze naam wellicht een belletje doen rinkelen, maar er zal zeker ook een groot gedeelte zijn dat werkelijk geen idee zal hebben wat een ‘Vunzige Vissa’ in moet houden. Speciaal voor dit gedeelte volgt hierbij een korte introductie van de komende Super Saturday.

Het eerste gedeelte van de naam is een verwijzing naar de populaire clubnight ‘Vunzige Deuntjes’, een concept dat bekend staat om haar smerige beats uit de dancehall, R&B en hiphop-scene. Op deze Super Saturday mogen jullie qua muziek dus een hoog Bizzey/SBMG/Sevn Alias-gehalte verwachten. Wij hebben niemand minder dan DJ Rob van Veen bereid gevonden om zijn gebruikelijke repertoire voor één keer in te ruilen voor dit genre. Op verzoek van de organisatie zal Rob zaterdag alleen maar nummers draaien die binnen het thema vallen.

Het tweede gedeelte van de naam is ‘Vissa’, dit is een verbastering van de woorden ‘fissa’ (feest) en de in het water levende beestjes met kieuwen. Welke invulling aan dit gedeelte van de naam wordt gegeven, willen we nog even geheim houden tot de dag zelf. Wat wel zeker is, is dat de bezoekers van deze Super Saturday zich als een vis in het water zullen voelen in de kantine van S.V. Honselersdijk!

Wij als organisatie kunnen in ieder geval niet meer wachten, tot zaterdag!

Advertentie

Sosef & v/d Knaap