Inschrijving Feyenoord Soccer Camp geopend
donderdag 8 februari 2018

Het is vanaf vandaag mogelijk om je in te schrijven voor het Feyenoord Soccer Camp. Tijdens dit Soccer Camp wordt er drie dagen op de Feyenoord-manier getraind. Het driedaagse evenement zal van maandag 23 t/m woensdag 25 juli 2018 plaats vinden op de velden van S.V. Honselersdijk.

De trainingen worden inhoudelijk verzorgd door Feyenoord Academy, onder leiding van minimaal één oud-speler van Feyenoord. Deelnemers aan een Soccer Camp worden voorzien van een officieel Feyenoord Soccer Schools-tenue van Adidas (shirt & broek) en er wordt elke dag voor voldoende drinken en een lunch gezorgd. Daarnaast krijgen alle deelnemers na afloop van het voetbalkamp o.a. een Feyenoord-bal mee naar huis. Als klap op de vuurpijl ontvang je na het deelnemen aan de Soccer Camp dagen een persoonlijk deelname-certificaat, getekend door de hoofdtrainer.

Meer details over het Feyenoord Soccer Camp en het inschrijfformulier zijn terug te vinden via onderstaande link.
Meer details en inschrijfformulier Feyenoord Soccer Camp

We hopen jullie allemaal terug te zien tijdens de Feyenoord Soccer Camps dagen! Om alvast in de stemming te komen, kun je hieronder genieten van de aftermovie van vorig jaar.

Advertentie

Van der Meer verzekeringen