Verslag JO-19 traingsdag
woensdag 24 januari 2018

Vrijdag 12 januari begon het trainingsweekend van de JO-19 selectie. Om 18:15 uur moest iedereen verzamelen bij het hok, om daarna met ze allen op de fiets te vertrekken naar De Uithof waar diverse spellen klaarstonden om met en tegen elkaar te spelen. Na een goed uur en met een hapje en drankje werd er weer koers gezet naar het hok om nog even met elkaar na te praten. Iedereen moest ook weer op tijd naar bed, want zaterdag stond er een heuse trainingsdag op het programma.

Om 10:00 uur werd iedereen op het veld verwacht om de eerste training van deze dag af te werken.Tot 11:30 uur werd er getraind en daarna om 12:00 uur was er een lunch verzorgd. Met onze dank aan Ed Kooij. Om 12:30 uur hield trainer Jasper een kleine bespreking om daarna weer richting het veld te gaan voor de tweede training van deze dag. Om 15:30 uur konden de jongens moe maar voldaan lekker onder de douche om daarna vanaf 16:30 uur weer verwacht te worden bij het bedrijf van John Grootscholten voor een gezellige "pubquiz" als afsluiter van dit zeer geslaagde weekend.

Helaas gingen veel van deze vragen over Jasper zelf, waardoor hij dan ook als winnaar uit de bus kwam met zijn team(grapje). Graag willen wij de volgende mensen bedanken voor het mogelijk maken van dit leuke teamweekend: De Club van Honsel, Ed Kooij, Hans de Wijs en John Grootscholten. Veel danknamens de gehele JO-19 selectie en begeleiding.

Advertentie

Van Dijk Brouwer Installatietechniek