A.s. zaterdag Super Saturday: 'Glow in the Park'
donderdag 16 november 2017

Aanstaande zaterdag - 18 november - is het alweer tijd voor de tweede Super Saturday van dit seizoen. In navolging van S7 ligt de organisatie van dit evenement in handen van S6 (zeuven min één voor welingelichte kringen). De mannen van 'zeuven min één' zijn op de proppen gekomen met het thema 'Glow in the Park' en dus lijkt spektakel gegarandeerd op dit zaterdagse festijn.

Net als bij de vorige Super Saturday worden de muzikale toetsen verzorgd door onze eigen DJ Rob van Veen. Volgens het organiserend commité zal de kantine 's middags aangekleed zijn als een bosachtig decor. Zodra de schemering enigszins is ingevallen, zal de kuil van de kantine worden verduisterd en is het tijd om de glow in the dark attributen uit de kast te trekken.

Waar de mannen van 'zeuven min één' bij hun vorige Super Saturday een heuze cocktailbar uit de grond stampten, zullen we het dit weekend moeten doen met het bekende drankassortiment van S.V. Honselersdijk. Wel worden er tijdens het 'glow gedeelte' shotjes boswandeling verkocht, die enigzins binnen het thema zullen vallen.

Komt dit alles dus komende zaterdag aanschouwen, na de thuiswedstrijd van 'het eerste' in de kraker tegen Nieuwkoop 1!

Advertentie

Condubouw