A.s. zaterdag de eerste Super Saturday: "The Endless Countdown"
dinsdag 26 september 2017

Er zijn van die momenten waar menig Honselersdijker naar uit kijkt gedurende de zomerstop: de start van het nieuwe seizoen, de diepgaande nabeschouwingen tijdens de derde helft én uiteraard de eerste keer dat er weer een Super Saturday op het programma staat. Aanstaande zaterdag is het moment aangebroken dat iedereen weer kan genieten van de eerste Super Saturday van het seizoen en dit festijn wordt georganiseerd door de mannen van S.V. Honselersdijk S7. Dit elftal mocht ook vorig seizoen het spits afbijten met de Super Saturday en de mannen wisten de lat gelijk erg hoog te leggen voor de overige elftallen die de organisatie op zich zouden nemen.

Het thema dat de mannen van het zevende aan deze Super Saturday hebben meegegeven is 'The Endless Countdown'. Over de invulling van de middag en avond is S7 duidelijk: "Ieder uur zal er worden afgeteld van 10 naar 0, je kent het wel de spanning met oud & nieuw. Wij willen deze avond de spanning elk uur terugbrengen op dit feestje! Confetti, feest, elkaar in de armen springen, elk uur opnieuw! Vervolgens blijf je niet stil zitten. We laten de muziek over aan DJ Rob van Veen en die maakt er altijd wel een feestje van. We hebben Rob verzocht om lekkere oude klappers te draaien, maar ook af te wisselen tussen feestmuziek en hedendaagse muziek. Je kan dus van alles verwachten en geloof ons het dak gaat eraf!

Wij hopen jullie dan te zien!"

Het programma begint om 14:30 uur met de wedstrijd van ons vlaggenschip tegen Die Haghe, waarna vanaf 17:00 'The Endless Countdown' in de kantine zal starten met DJ Rob van Veen. Het feestgedruis zal doorgaan tot de klok van 21:00 uur, waarna een ieder zal worden verzocht om de kantine te verlaten. Tot zaterdag!

Advertentie

Van Dijk Brouwer Installatietechniek