Seizoensafsluiter De Club van Honsel levert vette cheque op voor renovatieproject
zaterdag 17 juni 2017

Vrijdag 16 juni was de seizoensafsluiting van de Club van Honsel bij café de Jachthaven in Kwintsheul. Met een goede opkomst nam voorzitter Alex Prins het woord om enkele leden in het zonnetje zetten, een bloemetje aan te bieden aan de mensen van het bestuur van de vereniging om daarna de penningmeester, Pieter van Berkel naar voren te roepen.

De Club van Honsel is ontstaan met het gedachtegoed om iets positiefs voor de gehele vereniging te beteken en in dat kader hebben zij dan ook besloten om een bedrag van maar liefst €20.000 beschikbaar te stellen voor de renovatie van de kleedkamers. Een project dat hoogstwaarschijnlijk einde van dit jaar in de afrondende fase zal zitten. Het bestuur was compleet overdonderd door dit mooie bedrag en sprak een verdiend dankwoord uit aan onze gewaardeerde sponsoren.

De avond stond verder in het teken van terug en vooruit kijken en naast een verzorgd buffet was er door Miranda van Marrewijk, rechterhand van Alex, nog een leuk Casinospel geboekt. Dit werd door de heren van QuizBrothers uitgevoerd.

Sponsoren bedankt! Mocht je individueel nog een bijdrage willen doen, of wellicht per elftal, is dat altijd mogelijk. Alle kleine (en grote) beetjes helpen en samen gaan we er zeker komen!

Advertentie

Condubouw