Zeer geslaagde eerste vakantietraining
woensdag 8 maart 2017

Woensdag 1 maart organiseerde All Sports Academy een trainingsdag op ons mooie complex. Tussen half 9 en 9 uur druppelden de 2meiden en 6 jongens binnen en werden ontvangen door trainer Frank. Na omgekleed te hebben gingen de spelers aan de slag op veld 4. Het eerste uurtje regende het helaas wel maar daar leken de kinderen geen last van te hebben.

Na eerst een poosje “vrij” gespeeld te hebben ging de training van start. Allerlei loopvormen werden beoefend en zo waren alle spieren goed warm voor het “echte” werk. Frank liet zien aan de spelers hoe je een bal hoog moet houden en hoe je een bal die van hoog komt moet aannemen. Daarna gingen de spelers aan de slag onder toeziend oog van Frank die aanwijzingen gaf.

Na een korte pauze met wat te drinken was het tijd voor de penalty’s. Hoe neem je nou een goede penalty, waar zet je je stambeen neer, vanaf waar neem je je aanloop, wat doe je met je schietbeen (goed doorzwaaien) en waar moet je de bal raken??

De spelers en Frank genoten daarna van een heerlijke lunch verzorgd door Ab van Dijk. En smulde vooral van de overheerlijke knakworstjes. Na de lunch was het tijd voor een partijtje op het veld. Omdat we ook de zaal tot onze beschikking hadden konden we binnen nog een wedstrijdje matjesvoetbal doen. Midden in het veld stonden 3 palen die echt niet omgeschoten mochten worden….maar dat lukte een aantal spelers toch maar al te goed.
Omdat Frank weg moest kwam Mariska het laatste uurtje doen. Maar eerst moest er natuurlijk een teamfoto gemaakt worden! Als afsluiting speelde ze een partijtje in de zaal. En die zaal is best wel groot voor 4 tegen 4…

Al met al was het een super geslaagde dag en gingen de spelers moe maar zeer voldaan rond 17:00 uur weer naar huis.
Heb je nou zoiets van: dat lijkt mij ook leuk om een keertje mee te maken….dan is er goed nieuws. Op dinsdag 2 en donderdag 4 mei zullen er weer trainingsdagen georganiseerd worden. Je bent welkom vanaf half 9 en de training start om 9 uur, je zal de hele dag bezig zijn met leuke activiteiten. Bij de prijs zit een lunch, drinken en gezonde snacks inbegrepen. Je kan opgehaald worden tussen 5 en half 6. De prijs zal voor 1 vakantiedag € 39,- euro zijn. En kom je beide dagen dan is het € 69,- euro. Dus heb jij zin in een hele leuke en uitdagende vakantiedag! Meld je dan nu aan bij onze website: All Sports Academy.

Advertentie

Van der Meer verzekeringen