Hoofdtrainers E/F seizoen 2016/2017 bekend
zaterdag 12 maart 2016

Ook voor de E en F sectie zijn de trainers voor volgend seizoen bekend. Met de huidige hoofdtrainer F, Arnold Korving, zijn we als TC met Arnold overeen gekomen dat hij ook volgend seizoen actief blijft als hoofdtrainer F.

De huidige hoofdtrainer E, Reggy Wouters, heeft te kennen gegeven een nieuwe uitdaging te willen in een hogere leeftijdscategorie (11 tegen 11) een gaat stoppen bij S.V. Honselersdijk. Vanaf deze plek bedanken wij Reggy nogmaals voor zijn inzet en enthousiasme de afgelopen jaren en wensen hem veel succes in het vinden van een nieuwe uitdaging.

Inmiddels hebben we in Patrick van Schie een enthousiaste opvolger kunnen vinden als hoofdtrainer E. Patrick is geen onbekende binnen onze vereniging. Hij heeft hier gevoetbald, zijn papieren als jeugdtrainer behaald en ervaring opgedaan in de rol als assistent trainer bij de D- en B-selectie. Afgelopen seizoen is hij actief als trainer/coach van het damesteam. Als hoofdtrainer E hoopt hij te kunnen werken met een enthousiaste, leergierige groep kinderen die hij een goede basis - maar vooral ook veel (voetbal)plezier - kan meegeven.

De TC heeft er alle vertrouwen in dat deze trainers in samenwerking met technisch coördinator Rene van der Kooij kunnen werken aan een brede technische voetbalopleiding waarbij plezier in de sport voorop staat.

Wij wensen Patrick en Arnold veel succes het komende seizoen.

Namens de TC,
Marcel van der Ende

Advertentie

Van der Meer verzekeringen