S.V. Honselersdijk verliest tegen FC Gravenzande voor de Flynth Westland Cup
maandag 29 februari 2016

De S.V. Honselersdijk kon niet voor een stunt zorgen in de Flynth Westland Cup tegen het 2 klasse hoger spelende FC Gravenzande. FC Gravenzande was een maatje te groot voor de Dijkenaars. Zij waren sterker in de duels, slimmer en sloegen op de juiste momenten toe. Toch kwam FC Gravenzande te makkelijk op een voorsprong. In de 17e minuut was een terugspeelbal op keeper Tom van Schie daar de oorzaak van. Gravenzander Westhoff blokkeerde de bal van Tom van Schie, waarna Patrick Triep de bal in het lege doel schoot, 1-0. In de 23e minuut was er ook zo’n situatie aan de andere kant, maar hier kon Nick niet van profiteren. Hierna was het FC Gravenzande die het spel bepaalde voor de rust.

Na de rust moest keeper Tom van Schie gelijk flink in actie komen om de achterstand niet verder te laten oplopen. In de 56e minuut kwam de S.V. Honselersdijk terug in de wedstrijd. Een corner van Frank werd door keeper Madern van FC Gravenzande niet goed beoordeeld en kon Pawel de gelijkmaker scoren, 1-1. Even leek het er op dat de Dijkenaars beter in hun spel kwamen en hadden een licht overwicht. Een paar aardige aanvallen volgden. Echt druk zetten op de verdediging van FC Gravenzande lukte niet. Het was FC Gravenzande die het spel bepaalde. In de 69e minuut was het FC Gravenzande die, na een mooi uitgespeelde aanval weer op voorsprong kwam, 2-1. Hierna zag je de koppies hangen bij de Dijk en was het over en uit. FC Gravenzande liep verder uit naar een 4-1 overwinning.

Zaterdag pakken we weer de competitie op, thuis tegen DSVP.

Tom van Schie, Ricardo van der Zijden, Michel van Giesen, Marcel Bruggeling (A), Pawel Rubin, Tim van der Meer, Frank Vellekoop, Marcel Duijvestijn, Luke Groenenboom (-45 Tom van Veen), Leon de Brabander (-71 Nando Kok), Nick Peeters