Voorbeschouwing aanstaande zaterdag: C1 en D3 strijden om het kampioenschap
vrijdag 9 mei 2014

Aanstaande zaterdag is de eerste speelronde na onze 50e verjaardag afgelopen 6 mei. Het wordt een spannende speelronde voor een aantal teams dat nog volop in de race is voor het kampioenschap. Dat zijn (voor zover bij de webredactie bekend) in ieder geval de C1 die uit moet winnen bij HVC'10 om kampioen te worden.

De D3 staat momenteel nog tweede en moet zaterdag om 11:00 uur thuis tegen koploper 's-Gravenzande. Bij winst op 's-Gravenzande is onze D3 bijna zeker van de titel.

Kom deze mogelijke kampioenen zaterdag dus een hart onder de riem steken en vier het kampioenschap mee op De Strijp. Weet u nog meer kampioenskandidaten in ons midden? Meld het dan aan webredactie@svhonselersdijk.nl

Het eerste en tweede elftal spelen de laatste speelronde beide een uitwedstrijd. Voor beiden staat er weinig op het spel en zal men zich al mentaal richten op de nacompetitie. De uitslag van het eerste elftal is natuurlijk wel zeer relevant in de spannende strijd om de titel Schaduwcoach van het jaar 2013-2014. De uitslag zal wat die competitie betreft wel de doorslag gaan geven. Het tweede elftal speelt uit bij DUNO die de ranglijst aanvoert, maar moet winnen om het kampioenschap veilig te stellen. Daar staat dus nog een kampioenschap op het spel.

Advertentie

Prins Group