NOVÈR Logistics Toernooi 2013 is bijna ZOVÈR
vrijdag 31 mei 2013

Nagenoeg alle beslissingen zijn gevallen en nog een paar (jeugd)toernooien en (tot slot) de Ouder/Kindwedstrijden liggen in het verschiet. Het huidige voetbalseizoen is bijna voorbij, maar het nieuwe staat alras voor de deur. Daarmee is ook het NOVER Logistics Toernooi 2013 bijna zo ver. Op dinsdagavond 13 (19: 00 uur) en zaterdagmiddag 17 augustus (12: 00 & 14:30 uur) wordt het toernooi gevoetbald. Aan het toernooi doen de eerste en tweede elftallen van zaterdag tweedeklasser V.V. Naaldwijk, vierdeklasser Quintus en van de derdeklassers Die Haghe en S.V. Honselersdijk mee. Ze zullen voor het eerst gaan strijden om de NOVER Logistics Wisselbeker. Het Honselse sierteelttransportbedrijf NOVER Logistics ligt op een (flinke) steenworp afstand van onze Honselse voetbalclub. Een nadere introductie met, ruim gezien, de buren, die gehuisvest zijn aan de Middel Broekweg zijde van Flora Holland tegenover de dubbele T-splitsing naar de bloemenroute.

“Ik heb eigenlijk niks met voetbal”, is de nuchtere oneliner van mede-eigenaar Rogier Nolten bij de eerste ontmoeting op het kantoor van NOVER Logistics boven de bedrijvige werkvloer op de Middel Broekweg 29, box 8.306 van Flora Holland, van waaruit dag en nacht bestellingen van en naar gereden worden. “Maar mijn compagnons Danny en Charles Overgaag hebben wel wat met voetbal. Wim Batist van Colours of Nature is een grote klant van ons. Hij kwam met de vraag of wij iets voor S.V. Honselersdijk konden betekenen. En daar hebben wij ‘ja’ op gezegd. Leuk dat onze naam aan jullie toernooi voor eerste en tweede elftallen verbonden is.” NOVER Logistics voorziet in de transporten. Het bedrijf is gespecialiseerd in collectief intern-extern vervoer en tijdelijke opslag van sierteeltproducten, waarbij de drie kernwaarden service, kwaliteit en betrouwbaarheid het belangrijkst zijn. Nolten: “Wij verzorgen transporten van kweker naar de bloemenveilingen Aalsmeer, Bleiswijk, Eelde, Honselersdijk, Rijnsburg en Rhein-Maas (Venlo) en andersom.” Maar dat is niet hun enige dienst. NOVER Logistics heeft een HortiHub. Nolten: “De HortiHub is een (geconditioneerde) opslagfaciliteit voor sierteeltproducten op Flora Holland Naaldwijk. Wij bufferen bijvoorbeeld voor Colours of Nature de gerbera’s, houden ze zo op dagvoorraad en kunnen daardoor razendsnel en in kleinere hoeveelheden bestellingen afleveren bij de klant, exporteurs en boeketterieën. In de toekomst verwachten wij een toename van verkoop via webshops. De logistieke uitdaging van die te verwachten ontwikkeling zijn wij dus voor.”

Toernooisponsor NOVER Logistics is een innovatief bedrijf, waaraan de nieuwe spelersgroep van hoofdtrainer Piet Boon en assistent-trainer Frank van Zijl zich in het voetbalseizoen 2013-2014 op weg naar promotie of bij voorkeur (!) kampioenschap kan spiegelen. NOVER Logistics en S.V. Honselersdijk bereiden zich op de toekomst voor. Nolten: "Een fijne zomerstop allemaal! En alvast een succesvol seizoen 2013-2014 gewenst. Vooral op het eigen NOVER Logistics Toernooi natuurlijk."

Advertentie

Zoomin'