S.V. Honselersdijk bij AC Milan Junior Camp
zondag 29 juli 2012

Van 16 tot en met 20 juli was er een AC Milan Junior Camp in Delft-Zuid. Onder leiding van een Nederlandse hoofdtrainer, twee Italiaanse jeugdtrainers en zeven locale jeugdtrainers namen zo’n 150 jongens en meisjes tussen 6 en 15 jaar deel aan het trainingskamp op de bijvelden van sportpark Tanthof-Zuid van zaterdag eersteklasser Vitesse Delft. Aimar Haddadi en Ben Wagener van de E-selectie waren de enige vertegenwoordigers van de S.V. Honselersdijk die aan de trainingsdagen deelnamen.

Dagelijks van 10:00 tot 16:00 uur werden zij in voetbaltechnisch opzicht in trainings- en spelvormen geschoold. Het begin van het nieuwe voetbalseizoen laat nog even op zich wachten, maar Aimar en Ben nemen al één en ander in hun bagage mee. De S.V. Honselersdijk zal in grotere getale vertegenwoordigd zijn tijdens de KNVB Jeugdvoetbaldagen, die op maandag 13, dinsdag 14 en woensdag 15 augustus zullen worden gehouden bij Lyra op sportpark De Zweth in De Lier. In augustus vorig jaar was dit trainingsevenement voor de jeugd nog bij bS.V. Honselersdijk te bewonderen.

In verband met de drukke kalender zijn de trainingsdagen van de Feyenoord Soccer Schools bij de S.V. Honselersdijk, die medio juli op de voetbalagenda stonden, naar de herfstvakantie in oktober verplaatst. Op woensdag 15, donderdag 16 en vrijdag 17 augustus zijn er wel trainingsdagen van de Feyenoord Soccer Schools bij de SC Monster.

foto: Ben Wagener (rechts) blijft zijn maatje Aimar Haddadi (midden) voor in een partijvorm tijdens het ACD Milan Junior Camp Delft.

Advertentie

jem-id