Bas Noordermeer Schaduwcoach 2010-2011
donderdag 9 juni 2011

Na een lang voetbalseizoen is de winnaar van de Schaduwcoach dan eindelijk bekend. Afgelopen zaterdag mocht een trotse Bas Noordermeer (“De Noor”) de Schaduwcoach-Jas aantrekken. Een groot deel van het seizoen heeft Bas aan kop gestaan, maar echt groot werd de voorsprong nooit. Uiteindelijk had hij 9 punten over op de nummer 2: Levoplant. Op de derde plaats treffen we nog een Noordermeer: Barry. De laatste naam die nog niet bekend was, is die van nummer 4 Patrick van der Ende.

De succesfactor van Bas Noordermeer lijkt het vaak voorspellen van een 2-1 einduitslag, zowel winst als verlies. Echter, nadere bestudering leert dat hij slechts twee maal de einduitslag volledig correct wist te voorspellen. Toch werden er elke week wel punten door hem binnen gesleept. Drie van de vijf bonusvragen goed voorspellen gaf hem tenslotte het benodigde zetje naar de winst.

Ook een voorspelling wagen naar de successen van het eerste in het komende seizoen? Hou dan deze website in de gaten. Zo gauw het programma van het eerste bekend wordt, zal ook de inschrijving voor de Schaduwcoach 2011-2012 worden geopend.

De volledige eindstand is hier te vinden.

Advertentie

jem-id