ADO Den Haag voetbalclinic
dinsdag 1 maart 2011

Beste spelers van S.V. Honselersdijk. Zouden jullie ook wel eens willen voetballen met echte profs? Op 16 maart a.s. geeft ADO Den Haag een voetbalclinic op Sportpark De Strijphorst. Tijdens deze voetbalmiddag, bestemd voor de gehele F-jeugd en voor de E6 en E7, worden verschillende vormen van voetbal aangereikt.

Geef je snel op bij je leider !

Tijdens de clinic zijn drie spelers van ADO aanwezig. Natuurlijk krijg je een handtekening van de spelers en kan je met hen op de foto.

De middag duurt van 14:30 uur tot 17:00 uur, maar je moet 45 minuten voor aanvang aanwezig zijn (dus op 13:45 uur !) in je S.V. Honselersdijk tenue en S.V. Honselersdijk trainingspak.

De doelstelling is om de jeugd een onvergetelijke voetbalmiddag aan te bieden, waarbij ze verschillende vormen van voetbal krijgen aangereikt. Alle vormen worden in groepen van negen of tien spelers doorlopen. Na negen onderdelen strijden de spelers die in hun leeftijdscategorie de meeste punten hebben verzameld in de finale om te bepalen wie de beste spelers worden. Uiteraard is er voor de winnaars een leuke prijs!

De organisatie van de clinic is geheel in handen van ADO Den Haag.
De deelnemers krijgen natuurlijk een handtekening mee naar huis van hun favoriete spelers en zullen een onvergetelijke voetbalmiddag beleven!

Geef je snel op bij je leider !

Advertentie

Sosef & v/d Knaap