Onder 23 jaar wint finale!
zondag 5 juni 2005

Het elftal Onder 23 jaar won voor de tweede achtereenvolgende maal de Sportline Competitie. In een spannende finale versloeg S.V. Honselersdijk met 2-1 Naaldwijk. De eerste de beste aanval leverde direct de 1-0 op van Mike Mast (zie de eerste foto). Dat was overigens pas de 20e minuut. S.V. Honselersdijk kreeg daarna wat meer kansen, maar zag in de 31e minuut Naaldwijk langszij komen. Helaas kreeg het elftal in de 35e minuut geen strafschop. De ruststand was dan ook 1-1. Na de rust een sterk aandringend Naaldwijk, dat de winst rook. S.V. Honselersdijk kwam niet echt in het spel, maar kreeg wel diverse kansen. Keeper Izan Barendse blonk uit met een aantal fraaie reddingen. De laatste kans was voor Mike Mast, die bij binnenkomst in de punt van het strafschopgebied kapte, dreigde en vervolgens fraai in de korte hoek de 2-1 maakte. Het doelpunt in de 89e minuut was te mooi om op foto vast te leggen. De wedstrijd kende 7 spannende blessure minuten, waarna de mannen van de afscheid nemende Peter de Bruin de cup in ontvangst konden nemen. Gefeliciteerd met dit mooie slot van het seizoen!