Senioren 3 wint met tien man
zondag 10 maart 2024

De fotograaf bracht deze zaterdag een bezoek aan Verburch alwaar het derde elftal streed tegen Verburch 4. In een aantrekkelijke wedstrijd met overwegend Honselse supporters won S3 met 2-4.
Al vroeg liep het derde tegen een 1-0 achterstand aan, in de achtste minuut lag de bal al in de verkeerde touwen. De mannen van Hans de Wijs en Marco Gardien lieten het er echter niet bij zitten. In de 20e minuut volgde de 1-1 uit een mooi laag schot van Bas v.d. Voort in de verre hoek (foto 12). Voor de rust werd het 1-2 door een verkeerde terugspeelbal van Verburch waar Branco Kok gretig gebruik van maakte (foto 13). Na de rust draaide Verburch de duimschroeven aan. Bij één van de aanvallen moest de keeper van S3 helaas aan de noodrem trekken (al waren de meningen daarover verdeeld) en dat resulteerde in een rode kaart. Dat werd tien tegen elf. Verburch rook kansen en de 2-2 viel. Het derde bleef strijden en uit een fraaie tegenaanval wist Menno de 2-3 te scoren (foto 30 en 31). De mannen hielden stand en het werd zelfs 2-4 door Stef v.d. Vlis. Vanaf ongeveer de middellijn, nadat de doelman de '16' had verlaten.
Een zonnige middag en drie punten mee naar de Strijphorst.