Schaduwcoach: nieuwe koploper na 1-1 gelijkspel tegen VELO
maandag 22 januari 2024

De eerste wedstrijd na de winterstop heeft direct een nieuwe koploper in het Schaduwcoach-klassement opgeleverd. Buurman en Stefan van Marrewijk wisten als enigen het 1-1 gelijkspel volledig correct te voorspellen. Hiermee neemt laatstgenoemde ook de leiding in het algemeen klassement over van Pa Ling.

De top twee heeft inmiddels een gaatje geslagen met de overige Schaduwcoaches. Waar koploper Stefan van Marrewijk tot dusver liefst 40 punten wist te verzamelen, volgt Pa Ling op korte afstand met 36 punten. Nummer drie Hans Post is de eerste achtervolger van de top twee met 29 punten. Daarachter staat het allemaal dicht op elkaar en is er nog van alles mogelijk in de rest van dit seizoen!

In de staart van de ranglijst zien we dat de rode lantaarn ook wordt gedragen door een Van Marrewijk. Jan van Marrewijk wist tot dusver slechts 10 punten te behalen met zijn voorspellingen. Dit is inclusief 3 punten door het resultaat van afgelopen weekend, wat betekend dat er een stijgende lijn is ingezet.

Advertentie

Van Dijk Brouwer Installatietechniek