Zaterdag 15 juni: 10e editie Coppa il Terzo Tempo op Sportpark de Strijphorst
dinsdag 23 januari 2024

Op zaterdag 15 juni is het alweer tijd voor de 10e editie van de Coppa il Terzo Tempo op Sportpark De Strijphorst. Medio 2013 voelden enkele lagere senioren van S.V. Honselersdijk een enorme leegte in hun bestaan als Westlandse Kelderklasser. Zij besloten de stoute schoenen aan te trekken en bij het bestuur van S.V. Honselersdijk aan te kloppen met de vraag of zij een toernooi mochten organiseren voor deze groep pure liefhebbers van bedenkelijk voetbal en gezelligheid in de derde helft.

De vereniging greep deze kans uiteraard met beide handen aan en gaf de organisatie vrij baan om jaarlijks terugkerende gezelligheid mogelijk te maken op Sportpark De Strijphorst. In 2013 gingen de buren van Quintus 5 er met de felbegeerde eerste titel vandoor door S.V. Honselersdijk 7 in de finale te verslaan.

Inmiddels zijn we (incl. de Coppaloze jaren tijdens Covid-19) dus 9 edities onderweg en is het anno 2024 tijd voor een heerlijke jubileumeditie. De oud-deelnemers zijn inmiddels benaderd om mee te doen en zoals ieder jaar lijkt de kans groot dat het deelnemersveld snel vol zal lopen.

Mocht je bij het lezen van dit bericht interesse hebben om met jouw team deel te nemen, laat het dan even weten aan Stefan van Marrewijk (06-12739718). Oud-deelnemers krijgen zoals ieder jaar voorrang op deelname, maar wie weet is een hoge plaats op de reservelijst dit jaar voldoende om jullie debuut te mogen maken op de Coppa il Terzo Tempo!

Advertentie

Zoomin'