Kaartverkoop Kerstrad voor leden, vrijwilligers & sponsoren start vrijdag 3 november!
woensdag 1 november 2023

Het aftellen tot het Kerstrad gaat nu ├ęcht beginnen! Net als vorig jaar werken we met een kaartverkoop, komende vrijdag gaat de voorverkoop van start voor leden, vrijwilligers en sponsoren van onze club. Wil jij meer informatie over de kaartverkoop of de datum van de openbare kaartverkoop? Hieronder is alle informatie terug te vinden, zodat jij er op zaterdag 23 december bij kunt zijn!

Voorverkoop: voorrang voor leden, vrijwilligers en sponsoren
Bij de kaartverkoop op vrijdag 3 november hebben onze leden, vrijwilligers en sponsoren voorrang om de eerste kaarten van het Kerstrad te scoren. Hiermee geven we onze vaste bezoekers de kans om er zeker weten bij te zijn op zaterdag 23 december. De kaartverkoop start vrijdag om 12:00 uur, dus zorg ervoor dat je op tijd klaar zit achter je telefoon, laptop of tablet! Vrijdagochtend worden de unieke links voor de voorverkoop per e-mail verstuurd.

Openbare verkoop op vrijdag 10 november
Uiteraard is het Kerstrad geen echt Kerstrad zonder de aanwezigheid van dagjesmensen. Het welbekende fenomeen van de dagjesmensen zal ook dit jaar weer terug te vinden zijn in de Sosefhal. Vandaar dat na de voorverkoop ook een openbare verkoop van de tickets plaats zal vinden. Op vrijdag 10 november zal om 12:00 uur de openbare verkoop van start gaan. Omcirkel deze dag als een echt dagjesmens met rood in je agenda en scoor jouw tickets voor het Kerstrad!

Bij de kaartverkoop van het vorige Kerstrad waren we binnen enkele minuten uitverkocht. Zorg er dus voor dat je ├ęcht op tijd klaar zit voor de kaartverkoop, zodat je er op het Kerstrad gewoon bij bent.

Artiesten en meer...
We hebben al veel nieuwsgierige vragen ontvangen over de invulling van het Kerstrad 2023. Voor nu houden we jullie nog even in spanning, maar binnenkort volgen hierover meer details. Hierbij onthullen we ook welke artiesten er dit jaar aanwezig zijn om de Sosefhal op z'n kop te zetten. We kunnen je alvast op een briefje geven dat de line-up in de smaak gaat vallen, maar daarover later meer...

Tot zaterdag 23 december, tot Kerstrad!

Advertentie

Zoomin'