S.V. Honselersdijk snoept puntje bij Valken’68
zondag 16 april 2023

In een winderig maar met een zonnetje Valkenburg snoepte het eerste elftal een puntje van de drie af bij Valken’68. Vatten we de wedstrijd kort samen: eerste helft iets voor S.V. Honselersdijk en de tweede duidelijk voor Valken’68.
Het eerste kwartier leverde het eerste al wat kleine kansen op. De 0-1 viel in de 13e minuut na een goede aanval met een mooie pass van Tom naar Brian, die fraai inschoot (foto 5).
Het eerste wapenfeit van Valken’68 was een corner in de 15e minuut. Vervolgens een schot op doel en gepareerd met een fraaie redding door Quinten (foto 8). Echt veel kansen waren er aan beide zijden niet te zien. En bleef het 0-1 tot de rust.
Na de rust, het was te verwachten, een sterk aandringend Valken’68 en dat leverde al in de 49e minuut de 1-1 op. Uit een corner kon de aanvaller hard raak schieten (foto 20). Het was vooral Valken’68 dat aandrong op de tweede treffer. De voorwaartsen van S.V. Honselersdijk hadden een lastige middag. Het laatste kwartier zagen we wel wat meer aanvallende acties van de voorwaartsen. Met in de 74e minuut nog een kans, maar dat was het dan wel. Valken’68 bleef aandringen, dat leverde echter geen uitgespeelde kansen op. Ook niet in de negen minuten blessuretijd. 1-1 en een punt naar de Dijk. Lars en Steyn vielen helaas geblesseerd uit.

Quinten van der Helm, Brent Gardien, Nigel Hendriks, Vince van Hagen, Rik van Schie, Youri Riepe (geel), Nick van der Kraan, Lars Ammerlaan (55 Daan van Elswijk) , Brian Valster, Tom van Veen (A), Steyn de Bruijn (60 Bart v.d. Ende)